Photographbyjohn.com
June 27, 2022

Actieve Vakantie

Posted on June 27, 2022  •  2 minutes  • 318 words

Hoe vul jij je actieve vakamtie in?

In Istrië (Kroatie) waar ik woon zijn vele opties om je vakantie in te vullen. De meeste vakantiegangers vullen dit in om massaal op een camping te gaan zitten en daarna veelal de standaard activiteiten te doen. Grote plaats op zoeken, bij veel warmte massaal naar de winkelcentra en allemaal in de file gaan staan.

Verken jij de omgeving wel eens?

Laatst sprak ik mensen die hier al jaren komen. En nu het de laatste 2 seizoenen zo enorm druk is zijn ze pas na jaren de provincie gaan verkennen. En kwamen er achter dat Istrië zoveel veel zijdiger is dat ze de afgelopen 15 jaar dachten. Echte konoba waar ze istriaans eten konden eten ipv het (zoals wij het noemen) toeristen voedsel van de restaurant waar je naar binnen word gelokt terwijl dit niet eens Kroatische eigenaren zijn. Restaurants die alleen in het hoogseizoen open is en tijdens de 2,5/3 maanden school vakantie geopend is. Ik weet zeker dat 99% van de mensen nog nooit gehoord hebben van Argitourism Dol in Gologricki dol Een konoba waar je ver van te voren je tafel moet reserveren. Je tafel is ook dan die dag voor jou. Niks geen dubbele tefels vol krijgen en de massa mensen wegwerken. Nee, hier word eigenlijk verwacht dat je de kunst van het Istriaans zijn onder de knie hebt. Genieten van de gangen die voorbij komen. Af en toe naar de waterval lopen en eventueel zwemmen of geiten of ezels bewonderen of gewoon wandelen in de vallei.

AGRITOURISM DOL IN GOLOGORIČKI DOL

Actieve vakantie

Voor vele is een actieve vakantie ook erg uitdagend. Denk aan fietsen, wandelen, hiken of zelfs een meerdaagse wandeling met overnachting. Het is hier allemaal mogenlijk. er zijn zoveel fiets, wandel, mountainbike routes en veel meer om aan je dagelijkse dosis actie te komen.

Om je uitdagende actie te vinden kan je gewoon kijken op de volgende website:

Follow me

Klik op de socials of boek een vakantie op : https://mojadom.com/