Photographbyjohn.com
January 1, 0001

Feriae Holidayhome Service

Posted on January 1, 0001  •  3 minutes  • 529 words

Ik zou graag een stuk willen schrijven over een mooi en jong bedrijf. Een bedrijf met jarenlange ervaring in het hoge segment van verhuur en beheer. Feriae bestaat uit 3 enthousiaste mensen die veel dingen anders zagen gebeuren in deze branche.

Na een zeer goed doordachte bedrijfsstrategie waagden ze de sprong en gingen aan de slag. Om ook geen tien op een dozijn bureau te worden, want dat is niet zo moeilijk. Nee, om een ​​volledige ondersteunende component voor uw investering te worden. een partner waarop u kunt vertrouwen, maar die ook alles heeft om alles voor u te regelen. Dit geeft u gemoedsrust en oplossingen voor veel zaken.

Denk bijvoorbeeld aan:

Ik heb hun documentatie zorgvuldig gelezen en was zeer verrast. Deze vorm van zakendoen lijkt een open-source. Er is voor alles een vast bedrag en geen haken en ogen omdat ze werken met een maandelijks contract en ook maandelijks opzegbaar zijn. Wilt u onderhoud in de wintermaanden, geen probleem of wenst u dit in de zomer, dan is dat ook geen probleem. Ben je tevreden en wil je een jaar of zes maanden betalen, dan ontvang je een korting die kan oplopen tot 2 maanden. Het is ook een heel duidelijke bedrijfsvoering met 3 pijlers.

  1. Vastgoedbeheer
  2. Verhuur (op meer dan 60 grote portalen)
  3. Onderhoud
Beheer van onroerend goed

Hiervoor bezoeken zij uw woning op gewenste periodes, zorgen voor facturen en voeren de gewenste controles uit. Dit is mogelijk tegen een vast bedrag per maand. En als ik gewoon rondkijk op een grote zoekmachine, vind ik veel grotere bedragen.

Verhuur

Deze pijlers lijken erg ingewikkeld maar erg eenvoudig. Voor verhuur rekenen ze 10% commissie. Daar bovenop komen de kosten voor de kanalen. Kanalen zoals FlipKey of Airbnb of Expedia. deze zenders rekenen ook een commissie, maar dat merk je niet want dat komt bovenop je huurvraagprijs. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van AI. Artificial Intelligence Dit is een technische term voor het soort software dat wordt gebruikt om uw accommodatie te optimaliseren voor het hoogste rendement. Als je accommodatie te goedkoop is, gaat de prijs omhoog. Als uw huisvesting te duur is, nemen we contact met u op voor de beste strategie. Door op deze manier uw accommodatie wereldwijd actief bekend te maken, krijgt u een hoger rendement. en dan begrijpt u waarom deze organisatie zonder contractuele binding durft te werken. Ze gaan alleen voor een maximale verhuur.

Onderhoud

Onderhoud krijgen is best moeilijk, en zeker als je er later achter komt dat de kwaliteit weggaat die je wilt, om nog maar te zwijgen van de factuur die je hebt gehad. Feriae heeft regelmatig onderhoud in eigen huis gedaan en hoeft in veel gevallen niet uit te besteden. Dit geeft je ook veel rust als eigenaar. Je weet van tevoren waar je aan toe bent en komt niet iedere keer voor verrassingen te staan.

Kortom: Een veelbelovend bedrijf waar u als investeerder/accommodatie-eigenaar naar mijn mening op zit te wachten. Geen langlopende contracten/verplichtingen, stop wanneer je wilt.

Als je ook meer informatie wilt omdat ik mijn kennis heb vergaard, neem dan contact op met dit mooie bedrijf via deze Contact link

Follow me

Klik op de socials of boek een vakantie op : https://mojadom.com/