Photographbyjohn.com
January 18, 2021

Website update

Posted on January 18, 2021  •  2 minutes  • 287 words

Website-update

Misschien is dit bericht echt het toppunt van nutteloze berichten, maar ik zal het toch proberen. Ook vandaag gewerkt aan de achterkant van de website. Zoals velen kunnen zien, is de website aanzienlijk veranderd. Voorheen was de site via en CMS Getgrav. Dit was snel maar niet snel genoeg naar mijn zin. Dus ik deed veel onderzoek en vond iets anders dat de snelheidsresultaten aan mijn verwachtingen bracht.

Dus nu kan mijn blog worden geladen en gelezen via je mobiele browser met een gemiddelde snelheid van 1,7 seconden. Beschikbaar in meer dan 100 talen.

Omdat velen dit bericht echt nutteloos zullen vinden, wil ik ook enkele nutteloze rapporten delen die ik vandaag tegenkwam.

  1. Een man die helemaal fout ging bij Lidl in België omdat zijn appels er niet waren. Tot het moment dat hij niet acceptabel is, blijft de medewerker vriendelijk met hem praten. Dit is te vinden in de Nederlandse berichtgeving van een landelijk dagblad AD Lees meer ..

  2. Maredo steakhouse-keten failliet Niet geheel onbelangrijk, maar omdat het een steakhouse is, moet het in Duitsland trending zijn? In deze crisistijden valt het ene bedrijf na het andere. Ondanks alle hulp die de bedrijven krijgen en toch omvallen? Ik begrijp nog steeds niet dat veel restaurants hun deuren sluiten terwijl de online eten bestellen app naar de beus gaat want die groeit nu enorm. Lees meer ..

En zo kun je via Google trends van alles van land tot land opzoeken. Uit Portugal waar een muzikant wordt achtervolgd en verdwijnt. Uit Italië, waar ze nu bezig zijn met het voordragen van badplaatsen bij Napels. En soms bedankt denk ik. Lezen we zoveel gefilterd nieuws of zijn andere landen bezig met totaal andere dingen. Bekijk het zelf

Follow me

Klik op de socials of boek een vakantie op : https://mojadom.com/