Photographbyjohn.com

About Me

Posted on July 15, 2021  •  2 minutes  • 225 words

Geboren in de jaren 70 en getogen in Zuid-Holland in de plaats Spijkenisse. Dit lijkt mij toch genoeg relevante informatie. In mijn jonge jaren wilde in graag programeur worden. Programeur van de computertaal Lisp. Ik had in de jaren 80 daar een boekje van gelezen en was toen van gedachte dat dit de programeer taal zou worden voor volledige automatisering. Deze taal (Lisp) deed immers al de horlogers, stoplichten besturen en veel meer. Dat was toen mijn gedachte in een onontwikkelde geest.
Jaren later heb ik gewerkt bij een service provider en onderaan begonnen. Uiteindelijk mooie banen gehad maar alles werd steeds moeilijker. Dit omdat ik veel last had van littekens van een eerder ongeval. Het vele medicatie gebruik maakte het ook allemaal niet eenvoudiger. Geheugen stornissen gaven de meeste frustraties.
In 2016 ben ik met mijn gezin vertrokken naar Kroatië, volgens medische geneesheren moest ik maximaal trachten te genieten van mijn gezinsleven. In Nederland zou ik ook immers vele jaren eerder beperkt worden door mijn COPD.
Hier in Kroatië ben ik begonnen als googleguide en en kwam ik in contact met fotograveren en het schrijven van reviews. Nu met meer dan 11 miljoen views op mijn foto’s dacht ik maar te beginnen met bloggen. dit omdat ik dan veel meer vrijheid zou hebben in lengte van teksten en hoeveelheid foto’s.

Met dit als resultaat……

Follow me

and find out what i'm doing more...